Ik ben zo blij dat ik heb mogen samenwerken met Spread a Smile, het mooiste goede doel dat een glimlach op de gezichten van zoveel zieke kinderen en hun ouders tovert. Ik hoop dat deze prachtige armband helpt om een glimlach op de gezichten te toveren van degenen die door zulke moeilijke tijden gaan.

Spread a Smile brengt vreugde en gelach bij ernstig zieke kinderen en tieners tijdens lange ziekenhuisopnames. Hun entertainers, waaronder feeën, muzikanten, goochelaars, artiesten en meer bezoeken kinderen aan hun bed, leiden hen af van pijn en behandeling, doorbreken de eentonigheid van de ziekenhuisomgeving en creëren positieve herinneringen voor hen, hun ouders en broers en zussen.

Rosie zei: "Ik wilde een sieraad maken dat Spread a Smile zou ondersteunen en de drager wat geluk en vreugde zou brengen en ook ernstig zieke kinderen en tieners zou helpen. De felle kleuren die in de armband worden gebruikt, weerspiegelen het geluk en de positiviteit van een glimlach.”
Lucy Jackson, Chief Executive van Spread a Smile, zei: "We zijn verheugd om samen te werken met Novela Jewellery aan deze prachtige regenboogarmband, waarvan de opbrengst ons zal helpen om meer glimlachen te verspreiden onder ernstig zieke en gehospitaliseerde kinderen en tieners. We zijn Rosie en haar team ongelooflijk dankbaar voor hun geweldige steun.”
 
100% van de winst wordt gedoneerd aan Spread a Smile.
 
Geregistreerd liefdadigheidsnummer 1152205