Gebruik ''BLACKFRIDAY50'' Voor 50 procent korting!!

0

Your Cart is Empty

Over Ons

Mijn naam is Hanna Schouten, 27 jaar en gediplomeerd schoonheidsspecialiste en elektrisch ontharen.

De schoonheidsspecialiste opleiding heb ik gevolgd op het Vitalis College in Breda en de aanvullende elektrisch ontharen opleiding op het Albeda college in Rotterdam. Beide opleidingen heb ik met veel plezier en na uitgebreide hands-on ervaring afgerond met een erkend diploma. Zowel tijdens als na mijn studie heb ik diverse workshops en trainingen gevolgd om ook vandaag de dag voldoende kennis te behouden van de ontwikkelingen binnen de schoonheidsbranche.

In 2019 ben ik toch begonnen om mijn eigen webshop genaamd Novela op te starten. De reden dat ik Novela opgestart heb, is omdat ik altijd al mijn eigen online shop wilde hebben en ik mijn passie voor het vak vanuit eigen visie en vrijheid over wil kunnen brengen op mijn klanten die daar behoefte aan hebben.

Mijn passie voor het vak is om mensen te helpen om hun lichaamshaar pijnloos en goedkoop te verwijderen. Het belangrijkste vind ik om klanten tevreden te houden en dit probeer ik met de beste service.

Missie:

Novela wil de mensen een goedkope mogelijkheid bieden om haar tot 80 procent te verwijderen. Dit zijn bij de meeste salons best prijzig en niet iedereen heeft daar simpel weg het geld voor of de tijd. Met Novela willen we het ontharen ook simpel maken, zodat je ook in de avond voor het tv bij wijze van haar kunt verwijderen.

Vissie:  Er zijn meiden die onzeker raken als het gaat om het uiterlijk. Zeker met media’s zoals Instagram wordt dit alleen maar erger.  Wij van Novela willen met ons bedrijf zeker aangeven dat iedereen perfect is zoals hij/zij is. En willen niet streven naar het perfect plaatje wat er vaak wordt gezien op Instagram. Wij proberen met ons service en producten hier rekening mee te houden . Echter proberen we je wel te helpen met deze onzekerheden door het ontharen makkelijker te maken zodat je huid wel stralende eruit ziet. Niet alleen voor de media, maar voor omdat het hygiënischer is en de andere voordelen de er bij komen kijken

Dit is onze geweldige team waar samen de mogelijkheid creëren om de fantastische Novela IPL lichtontharing handset aan te bieden.

Onze Team:

 

''Hallo allemaal. Mijn naam is Maaike en ik ben 30 jaar oud. Samen met Hanna doe ik de online Marketing en help ik Kelly met het klantenservice. Ik ben hiernaast mama van 2 lieve kinderen en als ik nog tijd over heb naast mijn werk en mijn kids dan ga ik graag naar de zonnebank of een filmpje kijken en wat eten met vriendinnen.''

’’ Hoi ik ben Kelly 24 jaar en momenteel zit ik in mijn laatste jaar communicatie aan het Avans in Breda. Naast mijn studie werk ik graag in het team van Novela. Als je vragen heb of je zit met onduidelijkheden, twijfel dan niet om mij een berichtje te sturen. Ik zal er alles aan doen om jou goed te woord te staan.''