RINGMAAT GIDS

ALGEMENE VOORWAARDEN RINGMAATWIJZER


HOE UW RING OPMETEN
1. Wikkel een touwtje of lint rond de basis van uw vinger. Om er zeker van te zijn dat de ring comfortabel past, raden we aan ook je knokkel op te meten. Je ring moet los genoeg zitten om comfortabel over je knokkel te glijden.

2. Markeer met een pen het punt op het koord waar de uiteinden samenkomen.

3. Meet het touwtje in millimeters met een liniaal.

4. Kies de meting die het dichtst bij de onderstaande tabel ligt om uw ringmaat te bepalen. Als uw ring tussen twee maten in lijkt te zitten, raden wij u aan de grootste maat te kiezen.

Ringen met een dikke band of stapelstijl zullen strakker aanvoelen dan een dunne band, dus we raden aan om een maat groter te nemen dan je normale ringmaat

Vingermaten kunnen lichtjes veranderen afhankelijk van uw lichaamstemperatuur. Om de meest nauwkeurige maat te vinden, vermijd het meten van uw vingers als ze erg koud of nat zijn, omdat ze dan het kleinst zijn.

Rosie Fortescue Jewellery is Vermeil; gemaakt van Sterling Zilver geplateerd met 2,5 micron 18kt Goud, Roségoud of geplateerd met Zwart of Wit Rhodium. Door de dikte van de plating is Vermeil veerkrachtiger dan andere plated juwelen. Vermeil is ook beter verdraagbaar voor de gevoelige huid dan gewone plated juwelen door de zilveren basis en de dikkere plating. Om uw Rose Fortescue juwelen in onberispelijke staat te houden, gelieve onze onderhouds- en reinigingsinstructies hieronder op te volgen.


HOE VERZORGEN

- Bewaar uw sieraden in de bijgeleverde doosjes of zakjes in een koele, droge ruimte. Vermijd overmatige condensatie omdat dit delicate edelstenen kan beschadigen en edelmetalen kan doen verkleuren, aantasten en eroderen. Elk voorwerp moet afzonderlijk worden opgeborgen om krassen te voorkomen.

- Spuit nooit parfum, haarlak of een ander oplosmiddel op uw juwelen. Om te voorkomen dat agressieve chemicaliën uw juwelen beschadigen, raden wij u aan cosmetische producten aan te brengen voordat u uw juwelen omdoet.

- Harde chemicaliën, zoals chloor, kunnen edelmetalen en edelstenen beschadigen, verkleuren of eroderen. Daarom dienen sieraden tijdens het baden en zwemmen te worden verwijderd.

- Zilver is van nature een zacht metaal, dus behandel uw juwelen voorzichtig en draag ze niet in bed. Wij raden u aan uw juwelen te verwijderen wanneer u deelneemt aan fysieke of arbeidsintensieve activiteiten. Probeer uw juwelen niet te buigen of te vervormen, want dit kan de zetting en de stenen beschadigen, waardoor ze eruit kunnen vallen.


HOE REINIGEN

- Gebruik een zachte, droge, pluisvrije doek na elke draagbeurt om eventuele make-up of natuurlijke huidvetten te verwijderen.

- Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen voor juwelen of ruwe papieren zakdoekjes om edelmetalen schoon te maken, want dit kan krassen op het metaal veroorzaken.

- Wees voorzichtig, juwelen met edelstenen zijn kwetsbaarder, dus wees extra voorzichtig bij het schoonmaken.

- Als u niet zeker weet hoe u een sieraad moet reinigen, neem dan contact op met een plaatselijke juwelier voor professioneel advies.FOUTEN JUWELEN

Bij Rosie Fortescue Jewellery zijn we trots op onze kwaliteit en bieden daarom een garantie van 6 maanden op al onze sieraden. In het onwaarschijnlijke geval dat een sieraad als defect wordt beschouwd, zullen wij het vervangen na retournering. Mocht het artikel niet meer in voorraad zijn, dan bieden wij een volledige creditering van uw volgende bestelling.

Als items zijn mishandeld of beschadigd kunnen deze niet worden vervangen of gecrediteerd, omdat we niet in staat zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor eventuele schade aan de sieraden kunnen oplopen als ze anders worden verzorgd dan hierboven vermeld.

Als u een sieraad met een steen koopt, wees dan extra voorzichtig met de zetting. Wij repareren geen juwelen en als een zetting beschadigd is, waardoor een steen eruit valt, kunnen wij deze niet vervangen. Zettingen kunnen beschadigd raken door; elke toegepaste druk, het onbedoeld raken van een hard oppervlak met enige kracht of het blijven haken en haken aan gebreide kleding.