RING SIZE GUIDE

HOE UW RING OP TE METEN

 Wij bieden verschillende niveaus van leveringsservice en zijn normaal in staat om alle artikelen binnen drie tot vijf werkdagen na ontvangst van uw bestelling te leveren, afhankelijk van de beschikbaarheid. Als een artikel niet op voorraad is of als er problemen zijn met de levering, wordt u binnen twee werkdagen op de hoogte gebracht.

Let op: wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketten als levering wordt gevraagd aan gemeenschappelijke/openbare ruimten.Belastingen en heffingen zijn inbegrepen en kunnen bij ontvangst in rekening worden gebracht. Gelieve te controleren uw verschepende bestemmingen verordeningen voor rechten en belastingen voor verdere informatie.

Al onze juwelen worden verpakt in Novela Nederland Jewellery doosjes en/of zakjes.TERUGZENDINGSBELEID
Sieraden besteld via onze website kan worden geretourneerd ongedragen voor een volledige terugbetaling binnen een periode van 14 dagen te beginnen vanaf de datum van levering.

Alle items MOET worden geretourneerd in hun originele dozen.

Uitverkoop - Geen retourzendingen, omruilingen of terugbetalingen voor uitverkoopartikelen (inclusief flitsaanbiedingen/tijdelijke promoties).
Oorbellen - Om hygiënische redenen kunnen we geen retourzendingen van oorbellen accepteren, tenzij ze defect zijn.


Stuur het artikel in de originele doos terug naar:

Rosie Fortescue Jewellery
Kamer 2 West
21/G Heathmans Road
Londen
SW6 4TJDEFECTE ARTIKELEN
Bij Rosie Fortescue Jewellery zijn we trots op onze kwaliteit en als zodanig bieden wij een garantie van 6 maanden op al onze sieraden. In het onwaarschijnlijke geval dat een sieraad als defect wordt beschouwd, zullen wij het vervangen wanneer het wordt geretourneerd. Mocht het artikel niet meer in voorraad zijn, dan bieden wij een volledige creditering van uw volgende bestelling.

Als items zijn mishandeld of beschadigd kunnen deze niet worden vervangen of gecrediteerd, omdat we niet in staat zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor eventuele schade aan de sieraden kunnen oplopen als ze anders worden verzorgd dan hier vermeld.

Als u een sieraad met een steen koopt, wees dan extra voorzichtig met de zetting. Wij repareren geen juwelen en als een zetting beschadigd is, waardoor een steen eruit valt, kunnen wij deze niet vervangen. Zettingen kunnen beschadigd raken door; elke toegepaste druk, het per ongeluk raken van een hard oppervlak met enige kracht of het blijven haken en haken aan gebreide kleding.

Alle artikelen MOETEN worden geretourneerd in hun originele doos.