Mee-eters en puistjes kunnen erg vervelend zijn en kunnen een flinke impact hebben op uw dagelijkse leven. Met de waterdichte reiniger kunt u namelijk uw huid en poriën diep en grondig reinigen.

Samengevat

1000 trillingen per minuut -  De reiniging technologie gebruikt duizenden pulsaties per minuut voor een diepe en grondige gezichtsreiniging.
De FDA siliconen zijn ideaal voor een grondig reiniging voor uw gezicht.
Dual-purpose: Dit betekent dat het apparaat 2 functies beheerst. Een kant voor de reiniging van uw gezicht en de andere kant voor het masseren van uw gezicht.
Waterproof – De gezichtsreiniger kan onder de douch gebruikt worden en is 100% water bestendig.
Geen vervanging - De borstel heeft geen vervanging nodig en geen pijn tegen barre nylon haren. Stuk veiliger dan andere gezichtsreiniging borstels.

*foto*

Beschrijving

Uitknijpen kan erg pijnlijk zijn en kan daarnaast littekens veroorzaken. Nu zijn er natuurlijk instrumenten om u te helpen bij het verwijderen, maar deze zullen het probleem enkel tijdelijk oplossen. De puistjes of meeëter zullen vanzelf weer verschijnen, wat erg vervelend en vermoeiend is.

De Gezichterreiniger zorgt door de duizend trillingen ervoor dat de poriën niet meer verstopt zullen raken en het ontstaan van puistjes en meeëter verminderd of zelfs helemaal voorkomen zal worden. Het probleem wordt dus van te voren aangepakt, wat er voor zorgt dat puistjes niet eens de kans krijgen om te ontstaan. Daarnaast zorgt de borstel ervoor dat uw poriën kleinere worden, en dat oneffenheden van de huid egalere worden. De algehele gezondheid van de huid zal dus met maten verbeteren, wat resulteert in een stralende en gladde huid! Naast dit alles kunt u de borstel ook gebruiken om uw gezicht lekker te masseren. Heerlijk!

*foto*

Hoe te gebruiken:

Aan de voorkant van de borstel vind u de fijne zachte borsteltjes. Gebruik deze voor de gevoeligere delen van uw gezicht zoals de wangen en voor de diepe reiniging van de poriën.

Boven aan de voorkant en aan de achterkant van de borstel vind u de grovere en stuggere borstels. Deze zijn bedoeld voor het verwijderen van 'grof' vuil en vooral vet van uw huid. Gebruik deze goed in de bekende 'T' zone, uw voorhoofd en uw neus. Maar ook in dit gebied raden we aan de fijne borstels te gebruiken, voor de reiniging van de poriën.
Gebruik de borstel 2x per dag, 5 minuten lang voor het optimale resultaat. Maak uw gezicht eerst vochtig met lauw water en breng daarna reinigingsmelk aan. Hierna kunt u de borstel gebruiken en uw gezicht reinigen. Spoel uw gezicht naderhand af met koud water. Dit zorgt er namelijk voor dat de poriën na het schoonmaken beter sluiten, waardoor er minder snel weer vuil in zal belanden. En vergeet de borstel zelf niet schoon te maken, met warm water.

Pakket omvat:
Een reinigingsborstel
Een USB-oplaadkabel
Een gebruikershandleiding

Let Op!: Zorg ervoor dat de waterdichte plug helemaal dicht is bij gebruik.