Omdat wij er zeker van zijn dat wij U de beste IPL-Lichtontharing handset leveren kunnen wij U een 90 dagen “Niet Tevreden? Geld Terug!” garantie bieden.

Mocht het onwaarschijnlijke voorkomen, en U na 60 dagen geen resultaten ziet, dan kunt U de handset naar ons terugzenden en zullen wij 100% van het aankoopbedrag terugstorten!

Hierop zijn wel enkele voorwaarden van toepassing, lees deze hieronder.

Om aanspraak te maken op de Geld Terug Garantie:

  • Moet U de handset minstens 60 dagen in bezit hebben, maar niet langer dan 90 dagen. U moet in ieder geval 6 behandelingen voltooien en vooraf een foto maken van het te behandelen gebied.
  • Wanneer U geen resultaten ziet mailt U deze foto’s naar Novelanederland@gmail.com onder vermelding van uw ordernummer. Zij zullen uw aanvraag dan beoordelen.
  • De aanvraag moet binnen 90 dagen na ontvangst bij ons gemeld zijn.
  • Alle foto’s moeten voorzien zijn van een geldige tijd- en datumstempel.

Als U aanvraag niet voldoet aan deze criteria, zal deze worden afgekeurd. Elke aanvraag moet compleet en duidelijk zijn.

Indien goedgekeurd zullen wij na ontvangst van het artikel het aankoopbedrag terugstorten.

Het belangrijkst is dat U consistent behandeld, zoals wij adviseren, voor de juiste periode.

Als U niet consistent behandeld zullen de resultaten afwijken. Wij, van Novela, kunnen niet bepalen hoe en hoe vaak U de handset gebruikt.

Gebruik de handset zoals dit is voorgeschreven in de handleiding meegeleverd met de handset of download deze hier. Wanneer de handset niet op deze manier wordt gebruikt, wordt de aanvraag afgekeurd.

We behouden ten alle tijden het recht een aanvraag af te keuren wanneer wij niet tevreden zijn met het aangeleverde bewijs.

De kosten voor het terugzenden van de handset zijn voor de koper. Gelieve de handset alleen terug zenden wanneer uw aanvraag is goedgekeurd.

We raden uw aan het verzendbewijs/track&trace code goed te bewaren.

Bent U tevreden met Uw handset en wilt U de resultaten delen? Dan zien wij die graag, stuur deze in een e-mail naar Novelanederland@gmail.com en ontvang een cadeautje van ons