Voor en nadelen IPL haarverwijderaar

Voor en nadelen IPL haarverwijderaar

IPL-ontharing is een keuze en een behandeling die misschien niet voor iedereen geschikt is. Om te beslissen of IPL-ontharingsbehandeling de juiste keuze voor u is, is het belangrijk om rekening te houden met het een en ander.

Voordelen:

Permanente ontharing

Het beste van  IPL ontharing behandeling is dat na 4 tot 6 sessies, er een zichtbare vermindering van haargroei is. IPL ontharingsbehandeling helpt bij een permanente vermindering van ongewenst haar, waardoor de haargroei tot 90 procent wordt geëlimineerd. De resultaten zijn ook langdurig, wat betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over scheren of ongewenst haar. U kunt genieten van een gladde, haarvrije mooie huid.

Het is snel.

Scheren, harsen zijn allemaal tijdrovende ontharingsmethoden. Ze kunnen ook een uitdaging zijn om gewenste resultaten te krijgen op moeilijk bereikbare plaatsen, waardoor u niet tevreden bent met de resultaten. Terwijl, IPL ontharingsbehandeling een snelle methode is met effectieve resultaten daarnaast is het niet tijdrovend, het duurt maximaal 10-15 minuten (afhankelijk van het deel van het lichaam).

Pijnloos en veilig

Het meest geruststellende aan IPL-ontharing is dat het, naast een effectieve methode, ook een van de veiligste en pijnloze technieken is. De procedure is erg zacht, snel en biedt langdurige resultaten.

Thuisbehandelingen beschikbaar

Naarmate de IPL-ontharingstechnologie vordert, zijn er nu ook thuis IPL-ontharings handsets beschikbaar. De resultaten van het gebruik van een IPL-ontharings handset voor thuis kunnen verschillen van de behandeling in de salon’s, maar dit zijn de handigste en meest effectieve apparaten om ongewenst haar direct bij u thuis te verwijderen. Hoe relax is het om lekker thuis voor de buis uw haartjes te verwijderen. Sommige mensen hebben overdag ook geen tijd of moet vrije dagen opnemen. Dan biedt de IPL-ontharing handset ook in dat geval  de oplossing.

Nadelen

Het haar kan opnieuw groeien

IPL-haarverwijdering garandeert geen 100% haarverwijdering. Er is een kans op haargroei op basis van eerder besproken factoren . Dit betekent dat onlangs de sessies het haar gedurende langere periodes verwijdert dan de traditionele methoden, er nog steeds een kans is op haargroei.

Het is misschien niet voor iedereen

Hoewel de meeste mensen een haarloze, gladde huid willen, is IPL-verwijdering misschien niet voor iedereen geschikt. Hoewel de technologie in de loop van de tijd zichzelf ontwikkeld is voor de mensen met een zeer lichte haarkleur of veel donkerdere huidtinten wellicht niet mogelijk.

IPL ontharingsbehandeling is een investering. Het vereist geduld en meerdere sessies om de gewenste resultaten te zien. De resultaten zijn Doorslag gevend en langdurig zijn. Als u niet zit te wachten op de peperdure bezoekjes aan de salon’s, dan is de beste optie om te investeren in een IPL-ontharingsapparaat thuis.