HOE MATEN

Hoe uw ringmaat opmeten

1. Wikkel een touwtje of lint rond de basis van uw vinger. Om er zeker van te zijn dat de ring comfortabel past, raden wij aan ook uw knokkel te meten. Uw ring moet los genoeg zitten om comfortabel over uw knokkel te glijden.

2. Markeer met een pen het punt op het koord waar de uiteinden samenkomen.

3. Meet het touwtje in millimeters met een liniaal.

4. Kies de meting die het dichtst bij de onderstaande tabel ligt om uw ringmaat te bepalen. Als uw ring tussen twee maten in lijkt te zitten, raden wij u aan de grootste maat te kiezen.

Ringen met een dikke band of stapelstijl zullen strakker aanvoelen dan een dunne band, dus we raden aan om een maat groter te nemen dan je normale ringmaat

Vingermaten kunnen lichtjes veranderen afhankelijk van uw lichaamstemperatuur. Om de meest nauwkeurige maat te vinden, vermijd het meten van uw vingers als ze erg koud of nat zijn, omdat ze dan het kleinst zijn.

Rosie Fortescue Jewellery is Vermeil; gemaakt van Sterling Zilver geplateerd met 2,5 micron 18kt Goud, Roségoud of geplateerd met Zwart of Wit Rhodium. Door de dikte van de plating is Vermeil veerkrachtiger dan andere plated juwelen. Vermeil is ook beter verdraagbaar voor de gevoelige huid dan gewone plated juwelen door de zilveren basis en de dikkere plating. Om uw Rose Fortescue juwelen in onberispelijke staat te houden, gelieve onze onderhouds- en reinigingsinstructies hieronder op te volgen.